top of page
IMG_0135_edited.jpg

Författarbesök

Författarbesök

Jag träffar gärna mina unga läsare (och andra) som är nyfikna på skrivande, läsande och min bok såklart. Kontakta mig så hittar vi ett upplägg som passar ditt bibliotek, din klass eller din skola. Jag skriver för unga från 15 år, men när det gäller litteratur är åldern bara en siffra har jag märkt ...

Boksignering

Vill du ordna en boksignering i din bokhandel eller på ett litteraturevenemang? Jag träffar gärna mina framtida läsare och skriver en hälsning i deras bok.

Författarläsning

Högläsning är min grej. Jag älskar att både lyssna på och läsa högt. Och självklart läser jag gärna högt ur min egen bok. Kanske en högläsningsbokklubb, eller författarläsning kombination med ett samtal? Hör av dig så hittar vi ett upplägg som passar för ditt sammanhang.  

Intervju

Jag ställer gärna upp på samtal och intervjuer i din kanal oavsett om du är en journalist, bookstagramer, poddare, Youtuber eller ja, skapar innehåll i din kanal om böcker, författare och skrivande. 

Författarsamtal

Tänk om någon vakar över oss? Har vi en själ? Eller är vi bara en medveten biologisk massa? Finns det mer än det vi ser?

Jag har skrivit en bok som tar upp de stora frågorna om själen, döden och livet. Men också vänskap, attraktion, politik och ja, en massa intressanta teman som jag gärna diskuterar med mina läsare. En egen bokklubb, en hel skolklass, eller varför inte en grupp konfirmander? Låt oss snacka om de viktiga sakerna i livet!

Har du andra idéer?

Jag är av naturen nyfiken och lyssnar gärna på dina idéer om vad vi kan hitta på för att inspirera unga att läsa och skriva, eller vad det nu kan vara. Hör av dig!

Kontakt

Hör bara av dig så hittar vi på något kul

  • Instagram

Thanks for submitting!

bottom of page